Zilele trecute compania Samsung și-a prezentat primele iPhone-uri, scuze primele modele Galaxy S24/S24+/S24 Ultra care vor beneficia de singurul lucru interesant și anume Galaxy AI.

Singurul lucru bun la S24 Ultra Galaxy AI

Evenimentul s-a ținut înt-o sală de baschet dacă nu mă înșel, iar prezentatorii parcă citeau de pe o tăbliță ce trebuie să spună urmând apoi la fiecare chestie un live demo pe telefon cu liniște totală care încheia de fiecare dată cu aplauze la comandă.

Galaxy AI prezentare trista

Galaxy S24 Ultra arată a telefon în sfârșit, marginile rotunjite puțin și ecranul plat îl fac un telefon premium. Toată prezentarea Unpacked a fost cu și despre Galaxy AI. Cum poate fi integrat, ce poți face cu el și ce mișto e. Trebuie să recunosc că de această dată au reușit să inoveze ceva mișto.

Poți șterge obiecte dintr-o poză, poți rearanja obiecte sau persoane, poți reîncadra imaginea, poți adăuga zone lipsă … chiar mișto. Fiecare poză modificată cu Galaxy AI va avea un watermark în stânga jos tocmai pentru a evidenția acest lucru. Băieții pe X au descoperit că dacă alegi acel watermark, îl poți șterge tot cu Galaxy AI 😀

O altă funcție mișto adăugată de Samsung este Live Transcript. Aceasta folosește Galaxy AI pentru a traduce în timp real o convorbire telefonică cu o persoană care vorbește o altă limbă. Are un mic delay, dar este acceptabil că te poți face înțeles mult mai bine cu persoana de la capătul celălalt al telefonului. De acum nu mai trebuie să știi nici o limbă străină, vorbește Galaxy AI pentru tine.

Să nu-mi spuneți că astea nu seamănă a iPhone.

Galaxy iPhone 24

Voi ce părere aveți despre Galaxy AI?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu