Săptămânile trecute a fost prezentat noul Dacia Bigster, un SUV, un 4×4 românesc, pătrățos și frumos cum s-ar zice. Îmi place.

Gardă înaltă, leduri, noul logo Dacia, jenți frumoase, mare, impunător, exact ce trebuie pe drumurile noastre peticite și pline de gropi. Sunt sigur că vine cu 4×4 la fel ca modelele Duster actuale și bănuiesc că vor integra și o cutie automată pentru varianta diesel. Ups, am zis diesel?

Da, vreau diesel pentru că nu mă împac cu benzina.

Uite ce frumos arată. Îți place?

Prețurile pentru noul Dacia Bigster din punctul meu de vedere vor ajunge undeva la 25.000 euro pentru varianta top, dacă luăm în cosiderare actualul Duster, cel portocaliu care ajunge acum undeva la 22.000 euro. Mai un voucher rabla, mai un discount și îl scoți la o sumă frumușică. În sfârșit bordul este electronic de tip cockpit unde vei avea toate informațiile despre kilometraj, turometru, kilometrii, ulei, motorină, navigație, etc.

Ce îmi place la Dacia e faptul că au implementat pe ultimele modele CarPlay Wireless ceea ce BMW, VW, Audi sau alte companii de renume nu au reușit și te obligă să stai cu cabluri prin mașină.

După 14 ani de Dacia Logan și 6 ani de VW Passat Variant pot spune că Dacia Bigster ar fi o opțiune pentru o viitoare mașină. Prima și singura opțiune pentru următoarea mașină rămâne Tesla, dar cine știe, poate o văd pe nevastă conducând o Dacia Bigster.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu