Pentru că am fost interesat de un router AmpliFi HD, am căutat pe net magazine online de unde să îl pot achiziționa la un preț bun. Am găsit la distribuitorul lor oficial în România, la evoMAG și la 7store.

Prețul cu 100 lei mai ieftin m-a făcut să dau comandă de el (deși știam că nu or să îl livreze), dar 4 fun să vedem ce iasă. Poate aveam noroc și mi-l trimiteau, însă după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, comanda mi-a fost anulată.

Tot procesul a fost unul destul de ciudat, exceptând faptul că la ora 3 noaptea eu făceam o comandă la ei. Înregistrarea se face rapid, cu adresă de mail și parolă, apoi îți completezi datele și gata, dai comandă.

Comanda s-a înregistrat cu numărul 97, cu data de 01/01/1970, metoda de plată cu ridicare din magazin deși eu am pus ramburs. Atunci am zis că e clar, nu or să livreze nimic, dar merită să încercăm. După 1 zi am trimis un mail pe adresa de pe site, în care ceream informații despre comanda 97, să știu dacă se livrează.

Nimic până ieri seara, când mi s-a anulat singura comandă. Offf, și chiar am pregătit banii!

Poate data viitoare.


În același timp am făcut comanda la evoMAG, unde am primit un discount de 3% aniversar și l-am luat la un preț ok. Comanda s-a înregistrat, mi s-a confirmat termenul de livrare, aștept produsul. La distribuitorul lor, trebuia să mai plătesc 35 lei transport că îl aduce în România. Pe bune?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu