Simplenote, așa cum îi spune și numele, este o aplicație cu ajutorul căreia putem nota rapid și simplu, notițe, gânduri, articole sau link-uri, pentru a le putea folosi mai târziu când avem nevoie de ele.

Aplicația este foarte minimalistă, exact așa cum trebuie să fie pentru notițele pe care ai nevoie să le scrii repede și să le poți partaja pe toate dispozitivele. Așa că avem versiunea pentru iPhone și iPad, dar și pentru Mac OS X. O găsim și în Google Play Store. Putem adăuga și tag-uri ca să ne fie mai ușor să găsim notițele care conțin diverse cuvinte cheie.

Dacă cel cu care interacționăm vrem să îi trimitem notița pe care am scris-o o putem partaja, folosind SMS, Mail, Twitter sau Facebook.

Simplenote - iSay.ro

Cu ajutorul unei adrese de email pe care o creem la prima utilizare a aplicației putem sincroniza toate datele și să le avem la un click distanță. Aplicația se instalează pe orice MacBook care folosește Mac OS X, Mavericks sau o versiune mai veche.

Simplenote is an easy way to keep notes, lists, ideas and more. Your notes stay in sync with all your devices for free.

The Simplenote experience is all about speed and efficiency. Open it, write some thoughts, and you’re done. As your collection of notes grows, you can search them instantly and keep them organized with tags and pins. You can also share notes and publish them for other people.

The best way to learn about Simplenote is to try it. You’ll be asked to create an account. This allows your notes to be backed up online and synchronized automatically.

[app url=”https://itunes.apple.com/us/app/simplenote/id692867256?mt=12″]


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu