în trafic

Sunt din ce în ce mai multe cazuri în trafic ca cel de mai jos cu o mașină de firmă în care o șicanare în trafic ajunge destul de rău, chiar până la bătaie, cu zile de spitalizare și tot tacâmul.

Din comentarii reiese că în mașina tipului de mai jos, era și o femeie și un copil, probabil ai lui sau nu. Partea cea mai interesantă din această situație este că foarte mulți utilizatori au trimis imaginile către canalele de știri și poliția română pentru a se lua măsuri imediate!

Ia uitați-vă în poză, vedeți cum îști dă seama că a fost prins de camera auto a lui Tokyo56.

Așa ceva nu se face, indiferent cât de nervos ai fi!

update

din comentariile de pe youtube, se pare că mașina este folosită de o angajată, care ar putea fi femeia din mașină, iar domnul din imagine să fie soțul/prietenul/concubinul.

acesta este comunicatul trimis de directorul de marketing a companiei implicate în scandal, semnat Iulian Pavel.

COMUNICAT

Subscrisa, BLACK SEA SUPPLIERS SRL, cu sediul in Constanta, bd. Aurel Vlaicu nr. 191, jud. Constanta, ORC nr. J13/2456/1996, CUI RO 8877045, având în vedere imaginile apărute în spațiul public în data de 21.04.2017 în care este implicată o persoană ce coboară dintr-un autoturism marca Dacia Logan purtând însemnele societății noastre, precizăm următoarele:

-în urma investigațiilor desfășurate în rândul angajaților de la punctul de lucru din Mun. București, am stabilit că autoturismul din respectivele imagini face parte din flota de autoturisme ale societății și că acest autoturism a fost condus la data de 01.04.2017 de o persoană care nu este angajatul SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL;

-datorită faptului că persoana desemnată să utilizeze autoturismul marca Dacia Logan a încredințat acest autoturism unei persoane care nu avea acest drept, SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL a dispus sancționarea disciplinară a numitei S.C., aceasta recunoscand faptul ca a incalcat Regulamentul de utilizare a masinii;

-persoana care a avut un comportament agresiv în imaginile apărute în spațiul public nu este angajatul SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL, iar societatea noastră va furniza organelor de poliție toate informațiile necesare pentru aplicarea dispozițiilor legale cu fermitate.

Deoarece societatea noastră nu are nicio participare ori culpă în incidentul violent petrecut în trafic in data de 01.04.2017 in Mun. Bucuresti, solicităm să nu procedați la implicarea SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL in modul de prezentare al acestui eveniment.

Cu stima,
BLACK SEA SUPPLIERS SRL

–––––––––––––
Update!!!
Buna ziua,

Doresc sa va precizez ca respectivul conducatorul nu este angajat al societatii noastre iar incidentul s-a intamplat sambata 1 Aprilie dupa orele de program. Persoana in cauza este sotul unei angajate care in acest moment se afla in procedura de cercetare disciplinara. Dupa incheierea cercetarii vom lua masurile, legale si morale, care se impun.
Evident ca ne disociem si consideram ca inacceptabila fapta sa indiferent de circumstantele in care aceasta a survenit.
Ne cerem scuze pentru orice neplacere cauzata de persoana in cauza si va multumim pentru semnalarea acestui incident.

Cu respect,
Iulian Pavel
–––––––––––––
Buna ziua,

Numele meu este Iulian Pavel si sunt directorul de marketing al Black Sea Suppliers.
Ne cerem scuze pentru comportamentul conducatorului, comportament inacceptabil indiferent de situatia in care s-a aflat. Precizez ca acesta nu este, nu a fost si, in mod sigur, nu va fi niciodata un angajat al companiei noastre.
In acest moment investigam modul in care aceasta persoana a ajuns sa conduca un autovehicul al societatii noastre si va asigur ca vom lua toate masurile necesare, atat legale cat si morale, pentru sanctionarea acestui individ.

Va multumim,
Iulian Pavel
Black Sea Suppliers
http://www.blackseasuppliers.ro/


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu