Atunci când dai legi de câcat pentru că tu ești de câcat și nu meriți poziția de ministru, e bine să îți cumperi o armă letală de la magazinul de la colț.

arma letală
Photo by rawpixel on Unsplash

Înainte, trebuia să dai testul psihologic, să îți cumperi arma, să o înregistrezi la poliție, să plătești taxa de timbru la cec și câte și mai câte. Acum, deștepții pentru că au eliberat din penitenciare mii de deținuți (violatori, ciorditori sau criminali) vor să se păzească de ei ca să nu le intre în casă.

Au dat o lege, care a trecut de senat, prin care regimul armelor letale este mai lesne, adică cam oricine poate avea/deține o armă în casă. Vine fraierul peste tine sau familie, îl scoți și tragi, dă-l în mă-sa.

Din ce spune Radu:

Proiectul face mult mai simplă achiziționarea unei arme letale. De exemplu, anterior cei condamnați la mai mult de 1 an de închisoare nu puteau deține arme letale, acum doar cei condamnați la închisoare pe viață nu mai pot obține una. Cum vine asta? Condamnat pe viață nu înseamnă că petreci toată viața în închisoare? Cum ar putea cei de acolo să obțină o armă de foc?

Update: alte prevederi: nu mai este necesar cursul de instruire, poți refuza testarea psihologică, încălcarea regimului armelor nu mai duce la retragerea dreptului de a deține arme.

Vlad spune DA pentru autoapărare, ceea ce e și normal. Intră peste tine în casă și nu ai ce să îi faci …


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu