Desigur că nu ați câștigat cele 2 bilete gratuite la WizzAir pentru că schema apărută pe facebook, era doar una de phising, iar cei care au căzut pradă, s-au trezit că le-au dispărut sume de bani de pe card.

Astfel de scam-uri se găsesc tot timpul pe internet, mai nou cu facebook e simplu să dai de un prost care să accepte o aplicație, iar apoi aplicația dă share peste tot fără ca tu să știi asta.

Scamatoria de ieri, era una destul de credibilă, dar trebuia să te ducă capul să vezi adresa URL a site-ului, astfel încât să îți poți da seama că nu e vorba de site-ul oficial wizzair.com

2 bilete gratuite

Dacă ți-ai creat un cont, și ai fost suficient de prost/proastă încât să îți introduci datele bancare ale cardului tău, atunci te felicit! Așa îți trebuie, iar ca învățătură de minte, să lași dracu mocangeala că nu există. Dacă nu ți-ai dat datele corect și le-ai pus la mișto, te felicit și pe tine.

În cazul în care, compania WizzAir o să aibe promoții, le găsiți pe siteul oficial împreună cu un pdf cu regulament, în media, la radio sau la tv.

Felicitări, ieri ai fost un prost/proastă!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu