să conducă

Simplu, as it is. Bosul CNADNR a fost demis pentru ca nu a imprastiat antiderapant la iesirea de pe autostrada Orastie-Sebes, iar de dimineata s-a produs (mentionez, din cauza lui) un accident in care au fost implicate 40 de masini.

Ca sa ii urez „spor la munca” si eu, ma bucur ca a fost demis, pot spune ca joi cand ma indreptam catre casa, fiind putina ceata asa la ora 17:20, la iesirea din Timisoara, un tir a facut dreapta, semnalizand corect, o Fabia in spatele lui pune frana si aluneca, iar din spate vine un Wolkwagen vechi de cand e lumea, sanie direct in cel cu Fabia.

Colac peste pupaza, in fata mea o dubita, care a vazut totul, nu s-a sinchisit sa puna avariile si sa puna frana, a dat ca ciobanu in frana, iar dupa ce s-a oprit la 10 secunde si-a pus avarile. Partea proasta a fost ca in momentul in care am atins frana, rotiile au inceput sa scartaie am vazut ca cel din fata se opreste, am aprins avariile, am vazut in oglinda ca nu am nici o masina in spate si sanie catre cel cu dubita (fitar avarile de ras). M-am oprit cam la jumate de metru de el, avand cam 70-80km/h. Ma bucur ca nu am tras frana de mana si nu am avut pe nimeni in spate.

Stai sa vezi partea doi, sambata dimineata, ma indrept catre casa, insa la semaforul de dinaintea celei de mai sus, altu pune frana, franez si eu si ma uit in oglinda. Ghici ciuperca? Un taran cu viteza pune frana si ii aluneca masina direct spre mine. Ma uit la el speriat ca dracu ca nu se opreste. Dau 1-a si o accelerez si ma bag pe banda doi desi eu trebuia sa fac dreapta. El se opreste in locul in care am fost eu, ma uit la el, ii fac semn ca e dobitoc ca mere cu viteza cand afara e ceata si aluneca, se uita la mine si pleaca. Asa se face boss, viteza, pui frana si te rogi unde sa te opresti.

Accident - iSay.ro

Ma bucur ca am scapat!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu