achitarea datoriilor

Excelent! Urmează achitarea datoriilor tvr din banii noștrii fraierilor. Cred că este cea mai bună știre de până acum. După alegeri, moșii și babele stau ciuliți pe Antena3, RomâniaTV și restul canalelor care mâncă pur și simplu câcat, și uită se mai aprindă televizorul pe TVR.

TVR? Se pregătește achitarea datoriilor

Mai există îmi spune o voce din cap? Da coaie, mai există și vă suge de bani, pe tine, pe soția ta, pe tot neamul tău, dar mai ales pe toți tâmpiții care plătesc taxe.

tvr-1

Ce au făcut băieții deștepți? Simplu, datorii, iar aici am un mare semn de întreabare cum este posibil ca o companie/instituție să acumuleze datorii de milioane de lei? Eu dacă nu îmi plătesc câcatul acela de impozit de anul trecut adică 100 lei, îmi blochează conturile ca să îmi tragă și penalități, iar ăștia au nelimitat.

Spunea Stelian, că este a doua oară când vom acoperi din buzunarul nostru datoriile celor de la TVR. Ei au datorii dar folosesc doar iMac (prețul minim 8000 lei), recent cei de la Craiova și-au luat niște mașini germane, că doar na aveau nevoie, și etc etc.

Până când?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG