Zilele trecute în varianta beta a iOS 16.2 au fost descoperite noi opțiuni pentru Always on Display, care în curând va arăta cel de pe telefoanele cu Android, adică negru, ceas și câteva informații. De ce se modifică AoD lansat cu atâta fast de Apple?

Always on Display in iOS 16.2 ecran negru

Cred că mulți utilizatori veniți de pe Android s-au obișnuit cu tipul acesta de ecran negru fără prea multe informații, iar Apple vrea să ofere posibilitatea utilizatorilor de a alege ce tip de Always on Display vor, cel cu wallpaper și notificări cu ecranul redus la 1Hz sau cel cu fundal negru.

Cum activăm AoD negru?

Vom avea o opțiune dedicată în Settings → Display → Always on Display de unde alegem să activăm AoD, să afișăm informații despre noile wallpapere sau notificări introduse odată cu iOS 16.

Always on Display in iOS 16.2 introduce noi optiuni pentru a ascunde wallpaper sau notificări

Always on Display se poate activa doar pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Odată cu această modificare nu știu de ce am senzația că acest tip de AoD cu ecranul negru o să fie disponibil și pe modelele mai vechi însă fără opțiunile de Arată Wallpaper și Arată Notificări.

Voi ce alegeți, wallpaper, notificări și 1Hz sau ecran negru?

Sursă: Mădălin Sârbu / Apple România


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu