Școala de vară a PSD defapt, ce înseamnă?

by on Sep 2, 2018, 22:19
1

Am văzut că toată elita de muieri a venit îmbrăcată și pregătită să le susțină pe Rovana și Veorica (Proasta Satului România) însă mă întreb, ce înseamnă Școala de vară a PSD?

Aceste specimene sunt în fruntea țării, conduse de Liviu Dragnea după bunul său plac, ca și când această țară ar fi al lui, pe banii noștrii își fac concedii prin insule exotice, au haine scumpe cumpărate de peste hotare că din țară “nu își permit”, iar la sfârșit limba română le omoară.

Oare cât vom mai rezista noi ca și popor, să fim conduși de analfabeți, proști, hoți, criminali, oare cât? Vă las materialul de mai jos să vă delectați ochii și creierul.

Portretul femeii PSD-iste la maturitate

Partidul Social Democrat promovează femeile în politică: 28% din Guvern e reprezentat de femei, cel mai ridicat procent din istoria României. Am vrut să vedem cum arată femeia PSD-istă, dincolo de stereotipurile cu care ne-am obișnuit. Am fost la școala de vară a Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD), care s-ar putea numi foarte bine și "Fan Club Viorica Dăncilă". Timp de două ore, prima femeie premier a României a fost cântată în psalmi de mulțumire pentru binele pe care-l face țării. Apoi Viorica a luat cuvântul, explicând că, da, și ea e om și e supusă greșelii, însă toate greșelile sunt pe fondul oboselii. Muncește enorm. Femeile social-democrate au aplaudat îndelung, care cu mâinile pe sus, extaziate, care discret, conform ținutei. Pentru că, dincolo de scopul oficial care a camuflat acest eveniment, Școala de vară a OFSD a fost ca o serbare de sfârșit de an, în care doamnele PSD-ului și-au etalat rochiile de mare, gentuțele în culori vesele, iar cea mai mare grijă a fost ca selfie-urile să iasă perfect. Nu e nimic relevant în această șezătoare modernă. Publicăm, totuși, materialul video pentru că s-ar putea să descoperim, nu peste multă vreme, că aceste doamne conducătoare de SUV, cititoare de Coelho (da, da, vezi secunda 50) și iubitoare de tocuri înalte ne vor decide viețile. Dacă nu ele, atunci cine? „Pe mâinile cui să lăsăm România?”, a întrebat Viorica Dăncilă, la final, ca o mobilizare. (Atenție, materialul video se încheie cu un schimb de înjurături între niște doamne social-democrate și niște domni care le detestă. E trist că unii protestatari au ajuns să jignească in corpore 300 de femei. E la fel de trist că unele dintre aceste femei abia așteaptă să pareze și să întoarcă îndelung dezbătutul cuvânt "muie". Treapta cea mai de jos a relației politician-cetățean tocmai a fost atinsă, la Mamaia, prin dialogul: "Muie!" "Muie ție!"

Publicată de Recorder pe Duminică, 2 Septembrie 2018

 

Ca și întrebare de final, ce înseamnă această Școală de Vară pentru toate țoampele astea?!

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!