Acum 1 lună și un pic, în zona Ghiroda au fost ceva probleme la o antenă, iar serviciile de internet la Digi Mobil nu funcționau. Cum schimbam celula, intram în oraș sau mergeam în Dumbrăvița aveam semnal full iar internetul 3G funcționa ok. De atunci și până acum simt o scădere de viteză la internetul mobil.

Îl țin în 3G tocmai pentru că e modelul A1549, iar varianta de 4G în 2100MHz atunci când se schimbă celula sau vorbesc la telefon rămân fără date mobile.

Am făcut o sesizare la momentul respectiv, s-a verificat în câteva zile s-a remediat problema. De atunci, atât în Ghiroda cât și în Timișoara, datele mobile parcă au scăzut în viteză, se încarcă mai greu siteurile, răspunde mai greu telefonul. La început am crezut că doar eu am o problemă, însă văd că și ei au o problemă, iar problema cred că e la nivel de țară.

scădere viteză

Oricum, o variantă 5G în acest moment este scoasă din calcul, pentru că trebuie făcut ceva pentru antenele de 3G și 4G existente, pentru a evita supraaglomerea existentă în acest moment.

Voi ați semnalat o astfel de scădere a vitezei de internet pe mobil fie în 3G/4G?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Eu sunt pe Orange, nu am avut Digi Mobil nici o data. Chiar voiam sa te intreb cum e. Adica da, ma astept sa fie o calitate mai mica, pt ca si pretul este mai mic, dar per total e ok?

    • @catalin-tanase pe partea de voce ambele sunt la fel, ba chiar Digi are zone unde nu ai semnal pe Voda sau Orange. În schimb, totul se schimbă la varianta de date mobile, unde merg decent pe 3G sau 4G. În ultimii 2 ani au investit în rețea și e ok, mai trebuie să investească în traficul de date mobile și viteză. Eu de exemplu, folosesc cam maxim 5GB de trafic mobil pe lună atât surfing cât și youtube sau video prin Digi Online sau Voyo. Dacă ar fi după mine, mai mult de 25 lei nu aș da pe un abonament de telefonie, fie el Orange sau Vodafone. Contează foarte mult zona în care te aflii tu, eventual poți cumpăra un sim prepay și îl folosești o perioadă ca să vezi cum e cu semnalul.

  • […] ceva timp lucrau cică la schimbarea echipamentelor iar paginile de internet se încărcau cu viteza melcului în centrul Timișoarei unde au reparat […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG