Primarul Bucureștiului doamna Gabriela Firea a cheltuit sau a dat cu dedicație un contract cu luminițe ca să aveți Sărbători luminate toți.

Circula pe facebook un videoclip (când îl găsesc am să îl public) ca replică la banii aruncați de Firea pe aceste decorațiuni de Paște din București cu instalații puse cu baterii prin gropile din București. Astfel puteau fi și ele văzute. Acele gropi nu pot fi numite scurt gropi, pentru că vorbim de cratere unde, de cele mai multe ori șoferii au de suferit. Mai o jantă, mai un cauciuc, mai o planetară sau o bieletă și uite așa funcționează serviceurile.

Sărbători luminate
Editare făcută de Academia Cațavencu pe mufa doamnei primar Firea.

Pentru că plătesc rovinietă, taxă de drum șamd, iar statul nu face nimic. Câți bani se colectează din asigurări? Miliarde, însă partea nasolă nu este că se colectează, ci că cei care nu au accidente plătesc pentru cei care au! Au scos sau vor să scoată bonus malux și să numai poți avea reducere maximă de 50% ci doar 30% pentru că ei pot. Au mașini înmatriculate în Bulgaria, deci problem solved.

Bucureștenii sunt tot mai mulțumiți de Firea, această primăriță care va duce Bucureștiul pe cele mai înalte culmi. Bravo!

Dacă ajungeți să o întrebați de bani, rugați-o vă rog să vă spună cine i-a decorat casa? Ce designer renumit?

Mulțumesc.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu