samsung tab s4

Ieri, compania Samsung a prezentat ultima sa tabletă denumită Samsung Tab S4 cu un display de 10.5 inch, hardware performant dar useless și stylus.

Vine cu chipset Snapdragon 835, nici măcar Exynos sau 845. Are 64GB sau 256GB stocare internă cu posibilitatea de adăugare microSD, 4GB RAM și baterie de 7300mAh, conectivitate LTE și 4 difuzoare.

Este prima tabletă cu Samsung DeX integrat, iar cu o tastatură rabatabilă făcută chiar de către ei poate fi utilizat ca o chestie, care se aseamănă cu un laptop.

Clipul oficial de prezentare al Samsung Tab S4

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Mai sunt câteva zile până la prezentarea oficială al lui Note9 un telefon în care Samsung își pune toată speranța ca va fi ceva diferit pentru piața de business, ca să le aducă niște vânzări, că stau foarte prost. Pe lângă toate cele, din greșeală clipul de prezentare al noului Note9 a ajuns pe internet, fiind deja văzut de toată lumea.

Noutatea este capacitatea de stocare de 512GB cu posibilitatea de adăugare a unui card micro SD de 512GB. În mediul online se găsesc doar capacități de maxim 256GB, iar prețul variază între 500-700 lei. 

*videoclipul a fost șters din motive de copyright.

Eu înțeleg așa:

  • capacitate de stocare mărită
  • mai puternic (sunt curios de specificații)
  • are un stylus „mai inteligent”
  • bateria te duce 1 zi
  • mai multe poze, dar camera foto cum stă?

Tu ce înțelegi?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG