Dupa evenimentul de ieri, Samsung si-a lansat propriul ceaun cu 3 picioare si l-au numit Galaxy Home.

Samsung Galaxy Home

Ca sa poata concura cu Apple (HomePod) si Google (Google Home) Samsung a facut o miscare aproape inteligenta spun eu, i-au atras pe cei de la Spotify in sistemul lor.

Competitia dintre Spotify si Apple Music va fi si mai acerba acum, iar Spotify mizeaza pe faptul ca prin Samsung va avea mai multi clienti. In maxim 2 ani Apple va fi peste Spotify.

Galaxy Home sau ceaunul cum ii spun eu, va avea 6 boxe interioare si un subwoofer capabile sa ofere un sunet stereo si clar. Deasupra sunt butoanele de Play/Pause si volum. Boxa are 8 microfoane capabile sa auda de la departare cuvinte, cum ar fi “Hi, Bixby” pentru a o porni si pentru a prelua comenzi sau pentru a te asculta fara sa stii tu.

filosofia samsung

Bixby va fi integrat atât în televizoare, cât și în frigidere după ce în prezentarea de ieri prin opțiunea “Continuity” acestea putea prelua din telefon ce muzică asculți și o pot reda în funcție de locația ta. Adică, dacă intrii în bucătărie televizorul va începe să cânte, dacă te uiți în frigider după o bere el va începe să cânte, iar când te duci în baie wc-ul începe să cânte.

Detalii tehnice referitoare la ceaun inca nu se cunosc, acestea vor fi dezvaluite abia in noiembrie la conferinta anuala dedicata dezvoltatorilor.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu