Să nu îmi spună cineva că Samsung nu copiază de la Apple, că nu îl cred. Mai avem puțin până la evenimentul din Barcelona, unde Samsung va dezvălui ultimul său flagship numit Galaxy S9, care va conține niște Animoji și vor avea numele de 3D Emoji.

Animoji vine de la Apple, care le-a denumit Animated Emoji pentru că pot utiliza Face ID, ca să preia mișcările feței și să le transforme în emoticoane.

De obicei Samsung își lansează telefoanele în februarie, după Apple ca să aibe timp să copieze design sau alte funcționalități. De ce nu faceți voi ceva al vostru, de ce nu sunteți originali? Sunt sigur că aveți bani, aveți ingineri și puteți inova.

„Galaxy S9 series are installed with ‘3D Emoji’ function, which is an improved version of iPhone X’s Animoji function. Exact name of this function will be announced on the 25th. This ‘3D Emoji’ function can be used while using texts or messengers instead of emoticons. One can also select animal characters that are stored.”

Partea cea mai interesantă trebuie să fie prețul, care nu poate să depășească 920$ pentru un Android de top, că apoi se duce către iPhone X iar haterii își vor face apariția. Cu siguranță în cadrul prezentării vom auzi de la Samsung că 3D Emoji sunt niște emoticoane inovative pe care „le-au dezvoltat de-a lungul timpului”.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu