În timp ce toată lumea e cu ochii pe iPhone XR care este disponibil pentru precomandă, Galaxy Note9 și LG V40 ThinQ se zbat să intre pe piață și să fie cumpărate de „fani”.

galaxy note9

Samsung și LG Electronics promovează modul de buy-back și vin cu oferte care mai de care ca să stimuleze vânzările celor două flagship-uri lansate recent și fără succes. Galaxy S9 a avut cele mai slabe vânzări, iar Note9 nu este departe și el ca să fie o catastrofă. LG, din păcate este și el pe acolo și se chinuie să supraviețuiască în această lume dominată de Apple, Samsung, Huawei și Xiaomi.

Acum cifrele: după 53 de zile Samsung a vândut 1 milion de unități cu 7 zile peste Note 8 care s-a vândut apoi în 11 milioane de unități într-un an de zile. Targetul pentru Note9 este de 12 milioane de unități, ceea ce pare fi greu de atins în condițiile în care avem deja Poco F1, OnePlus 6T, Pixel 3 și iPhone XS, iPhone XS Max și de astăzi iPhone XR.

Cei care au Galaxy S7, S8, Note Fan Edition sau iPhone 6, 7 pot primi bani cash la achiziționarea unui Note9, cam atât de disperați sunt. De câți bani cash vorbim nu se știe, dar o să aflăm în curând.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • […] tot spun căci vânzările de S9 sunt sub orice critică, au lansat Note 9 care l-a fel este sub așteptări, iar acum nu mai știu ce să lanseze ca să resusciteze vânzările de telefoane mai ales că […]

  • Bull Shit! Apple a luat-o la vale cu vanzarile si tu spui ca LG si Samsung se zbat sa intre pe piata… Inteleg ca esti fan Apple, dar asta nu are nimic de-a face cu adevarata economie a momentului…
    Aici chiar ca pare ca vorbeste un asa-zis atotstiutor ingamfat si mai ales fitos (ca doar de fite se mai cumpara acum Apple)…

    • @marcel-andrezovic sunt din ce în ce mai mulți care folosesc MacBook-uri, iPad-uri sau iPhone-uri nu doar pentru că sunt Apple, să știi. Nu sunt fițos, nici îngâmfat, sunt doar realist. Samsung este deja de 2 ani pe trend descedend, iar restul producătorilor cum ar fi LG, nu mai reprezintă nimic pe zona de mobile. Momentan mai vorbim de Huawei, OnePlus și Xiaomi la capăt. Apple da, a pierdut din vânzări pentru că nu s-au mai cumpărat atât de multe dispozitive, însă au fost pe profit chiar și așa depășind vânzările lui iPhone X care a schimbat cu totul modul de construcție al unui iPhone.
      Stai că urmează mega proiectul „Foldable – cu ecranul care se îndoaie la 1800 euro”.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu