De la an la an profitul companiei Samsung scade vazand cu ochii. Iata ca anul acesta Q3 se termina pentru ei cu al doilea trimestru la rand in care profitul scade pe motiv de vanzari multe si proaste, adica ei sunt fani de mult si prost in loc de putin si bun.

foto: patentlyapple.com

The number beat revised guidance the company provided earlier this month. It hinted at a slow recovery in the semiconductor space, where chipmakers have struggled due to low prices and demand for memory chips.

Un raport complet legat de situatia financiara pentru Q3 a celor de la Samsung au scris cei de la CNBC aici.

Compania Apple a anuntat ca trimestrul 4 este cel mai profitabil de anul acesta si chiar mai bun fata de cel de anul trecut. Sunt placut surprins de noile modele de iPhone 11 Pro cu Deep Fusion si 3 camere una din ele fiind cu super ultra-wide pentru fotografii excelente.

„We concluded a groundbreaking fiscal 2019 with our highest Q4 revenue ever, fueled by accelerating growth from Services, Wearables and iPad.”

– Tim Cook, Apple’s CEO

Din pacate nici Galaxy S10 nici Note10 nu au resuscitat vanzarile companiei Samsung asa cum si-au dorit, din pacate „fanii” nu dau atatia bani pe un telefon. Ei raman la Xiaomi, Huawei sau alte pocnitori pana in 2000 lei „care fac minuni”.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu