Dupa cum stiti se apropie Ajunul Craciunului, cand trebuie sa fim mai buni, mai daruitori, cand urmeaza ca Mosul sa aduca copiilor “cuminti” daruri si cadouri. Asa ar trebui sa se intample si pentru copii din Valea Screzii si Valea Plopului, unde nu cu mult timp din cauza unui incendiu a fost distrus lacasul in care Parintele Nicolae Tanase ii ajuta pe cei nevoiasi cu copii multi, sa se poata bucura si ei de o masa calda si de un loc deasupra capului.
Intr-o dimineata, cantina si o parte din dormitoarele unde cei 400 de copii orfani si batrani dormeau si mancau a fost cuprinse de un incendiu.

Datorita campaniei initiate de Gandul.info si Stirileprotv.ro pentru acesti micuti, putem sa ii ajutam astfel:
printr-o donatie
printr-un simplu like

Pentru fiecare like primit mai multi voluntari (ma refer la companiile de top doneaza cate 1 euro), iar pana in momentul de fata s-au strans 114.872 de like-uri si aproape 95.000 de euro donati.

GlaxoSmithKline RomâniaÂă (10.000 de euro),Âă FundaÃ…ă£ia Vodafone România(5.000),Âă VolksbankÂă (5.000),Âă Alico RomâniaÂă (3.300),Âă Europharm DistribuÃ…ă£ieÂă (2.300),Âă Medlife(1.000),Âă Procter & GambleÂă (3.850),Âă Mc DonaldsÂă (1.400),Âă OpelÂă (3.000),Âă GlaxoSmithKline Consumer HealthcareÂă (5.000). Două companii care au donat au dorit sa rămână anonime: prima a donat 7.000 de euro, a doua 2500. Chiar Ã…ăŸi angajaÃ…ă£ii PRO TV au strâns 6.000 de euro pentru aceÃ…ăŸti micuÃ…ă£i. Colegii din PRO au organizat un târg de Crăciun în cadrul căruia s-a strâns această sumă.Ã‚ă  Lindab: Ã…ă£iglă pentru 140 mp de acoperiÃ…ăŸ, în valoare de 1700 de euro, siÂă Birkston: cărămidă în valoare de 11.500 de euro. Ã…ăži Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) donează 16.050 de euro. Cei care au donat sunt membri UNSAR: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, Axa Life Insurance, BCR Asigurari, BCR, Asigurari de Viata, CertAsig, Eureko, Fata Asigurari, Generali Romania, Groupama , ING Asigurari de Viata, Platinum Asigurari. În plus, UNSAR va oferi o poliÃ…ă£ă gratuită de asigurare pentru tot complexul in cuantum de 650.000 de euro. CompaniaDettolÂă se alatura campaniei Ã…ăŸi doneaza 5000 de euro. În plus, un grup de cetaÃ…ă£eni din TimiÃ…ăŸoara care au dorit sa ramâna anonimi au donat 600 de euro. Un alt sponsor care a dorit să rămână anonim a donat 5.000 de dolari, adică 3.830 de euro. Fiecare gest conteaza!

Haideti sa ii ajutam pe micuti sa aibe un acoperis deasupra capului si o masa calda de Craciun, doar cu un simplu like !

Mai multe detalii pe http://salveazacraciunul.gandul.info


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu