Galaxy Note9 are aproape aceleași specificații hardware pe partea de foto cu Galaxy S9+. Camera foto a lui Note9 vine cu apertură variabilă (f/1.5 și f/2.4). Ambii senzori sunt de 12mpx, apertură variabilă și stabilizator optic al imaginii.

Camera telephoto poate duce către un zoom optic de 2x sau să facă portrete cu focus live și slow-motion la 960fps (frame per seconds). Camera frontală este de 8mpx, la fel ca și pe variantele Galaxy S9 și S9+ cu apertură de f/1.7

Camera foto Note9

S-Pen poate fi folosit ca și remote pentru a face fotografii. Dacă apeși o dată pe butonul stylus-ului se deschide camera, dacă apeși încă o dată face poză. Poate fi folosit pentru selfie sau chiar poze de pe un tripod.

Camera conține 20 de moduri, printre ele amintim: mâncare, portret, flori, interior, animale, peisaje, zonă verde, copaci, cer, munți, plajă, răsărit și apus, locații cu apă, animale, poze din stradă, poze nocturne, cascadă, zăpadă, păsări, etc.

Cu ajutorul AI prin software, magia se întâmplă atunci când telefonul alege pentru tine timpul de expunere, balansul de alb, contrastul sau luminozitatea atunci când alegi un anumit mod al pozei.

Există și un optimizator de scenă care automat preia cele mai bune setări pentru a scoate o poză excelentă. Toate lucrurile în teorie sunt bune, rămâne să vedem cu exactitate ce poate face camera de pe Note9 după ce se vor publica primele review-uri.

Până atunci Pixel 2XL deține supremația, urmat de iPhone X și Huawei P20 Pro.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu