AdBlock Plus este un plugin pentru Safari, Chrome sau Firefox, cu ajutorul caruia putem bloca reclamele pe siteurile pe care le accesam. Din pacate, creatorii de continut atunci cand au dat de AdSense, au umplut siteul cu reclame, astfel incat nici titlul si nici continutul nu poate fi lizibil.

De curand Google a anuntat ca va bana aceste siteuri si nu se vor mai afisa in search. O initiativa bine primita si de Facebook care va face exact la fel.

Pe langa acestea dupa 2014 in romania au aparut mii de siteuri fantoma, propagandiste, care scriu stiri false, iar nimeni nu face nimic. Google le va bana si pe acestea, insa pana atunci verificati sursa aici. 

AdBlock Plus

Abia astept sa vad cum se vor putea raporta aceste siteuri, insa pana atunci, vreau sa va zic ca George Buhnici a rezolvat problema. Poti naviga in continuare chiar si cu AdBlock Plus activat, insa trebuie sa stii ca in spatele videoclipurilor inseamna multa munca, iar daca apreciezi acest lucru, fie il vei trece la domeniu “safe” fie il lasi activ!

Decizia e a ta.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu