În ultima perioadă compania Ryanair ce operează curse ieftine de zbor pentru europeni și români, și-a tot anulat mai multe zboruri din cauza lipsei de piloți. La început lucrurile au fost foarte ok, având o alternativă prin ei, ieftină și disponibilă pentru toate locațiile europene.

Irlandezii au spart piața, au scăzut tarifele chiar și la marile companii care au pierdut mii de clienți, însă, nu au putut să suțină acest cost mic pentru angajați și clienți, și au ajuns acum să recurgă la măsuri drastice cum ar fi anularea mai multor zboruri, piloți dați afară, piloți care nu vor să zboare în afara programului de lucru.

ryanair

Aproximativ 400.000 de pasageri sunt afectați de problemele apărute în ultimele luni, din pricina piloților care au dreptul legal să meargă în concediu. Li s-au oferit sume de aproximtiv 13-15.000 €, însă au fost refuzate de către piloți.

Ryanair transportă peste 129 milioane de pasageri anual, fiind cea mai mare companie europeană. Costuri vs profit, o problemă care îi va afecta negativ, mai ales după anulările mai multor zboruri.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu