Acum 6 ore marele viceprimar al Timișoarei Ruben Lațcău a trimis el cu mânuța lui 5 DVD-uri, 19 GB de porn filmări și un document excel făcut de el și echipa USR, cu vlookup și pivot table …

Camere fixe Timisoara

În sfârșit vedem și noi cum arată imaginile surprinse de camerele de trafic instalate de administrația Robu acum mulți ani și nefolosite. Adică, folosite + mentenanță + bani, însă doar de decor pentru că POLIȚIA NU POATE AMENDA nici un conducător auto în baza acelor filmări.

Ruben Lațcău s-a făcut astăzi de râs după ce a scris luna trecută mai multe postări pe Facebook și s-a plâns că oamenii trec pe roșu. S-au gândit ei bine, împreună cu Fritz că ar fi bine să reducă limita de viteză de pe arterele principale și pe intrările în oraș de la 70km/h la 50km/h că vor fi mai puține accidente.

Astăzi, a scris pe Facebook că a trimis multe materiale video către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș ca să le facă ceva la ăștia care trec pe roșu că el nu mai rezistă.

Ruben Latcau

Așa e când doar îți place să scrii pe Facebook și să nu te interesezi înainte. Camerele alea stau degeaba de când au fost instalate pentru că „legislația rutieră din România”. Nu există agent constatator, nu se poate emite amendă.

Pentru o corectă informare, aducem la cunoștința cetățenilor următoarele informații: Potrivit articolului 109 din OUG 195/2002 Rep. raportat la art.6 pct.19 și 20 din același act normativ,  constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se realizează în două modalități: direct de către polițistul rutier;de către polițistul rutier cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate sau a mijloacelor tehnice omologate și verificate metrologic, aflate în dotarea și gestiunea Poliției Române. De asemenea, Regulamentul 679/27 Aprilie 2016 privind protecția datelor obligă o autoritate a administrației publice să informeze persoanele vizate despre transmiterea unor date cu  caracter personal unei alte instituții în vederea prelucrării acestora de către cea din urmă în calitate de destinatar al datelor.

Conform statisticilor de la Serviciul Rutier, singurul organ abilitat, accidentele auto provocate de trecerea pe culoarea roșie a semaforului reprezintă doar 1.93% din totalul accidentelor din ultimii 5 ani. Șah mat!

Totodată, potrivit legislației în vigoare, evidența statistică a accidentelor de circulație se ține de către I.P.J Timiș prin Serviciul Rutier, care este singurul abilitat să pună la dispoziția persoanelor interesate, în condițiile legii, datele statistice privind accidentele de circulație.În ceea ce privește numărul accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării semnificației culorii semaforului electric, la nivelul municipiului Timișoara, în ultimii 5 ani au fost înregistrate 78 de accidente rutiere soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 12 persoane și rănirea ușoară a altor 96 de persoane. Procentual,la nivelul județului Timiș, în ultimii 5 ani, traversarea intersecțiilor pe culoarea roșie a semaforului electric reprezintă  1,93% din totalul accidentelor rutiere soldate cu victime

– Au declarat cei de la IPJ Timiș.

Noapte bună, Ruben Lațcău!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu