Românii sunt reticenți la schimbări, vezi cazul Taco Bell Băneasa

by on Dec 7, 2019, 10:22
0 70

Citeam la nwradu că s-a dus în Taco Bell Băneasa să își cumpere some taco’s și a trebuit să aștepte la infokiosk. Pentru a comanda trebuia să aștepte mai multe minute în timp ce angajata care prelua comenzi înainte, îi aștepta doar pe cei care comandau și alegeau plata cash.

Aceste infokiosk-uri au fost implementate cu succes de McDonald’s iar acum nimeni nu mai comentează. La fel a fost și la mine când am fost la cel proaspăt deschis de pe Gheorghe Lazăr și a trebuit să comand de la infokiosk. A fost o tipă care stătea lângă tine și îți explica cum să alegi și cum să finalizezi comanda.

A doua oară când am fost (era ceva circ peste drum și copiii s-au dus să vadă elefanții și maimuțele) noi bărbații ne-am oprit la McDonald’s și am luat câte un Big Mac cu Cola. 6 tap-uri și bonul ieșea, plata se făcea în maxim 5 secunde cu cardul.

De fiecare dată la Food court în Iulius Mall la ora 12 este nebunie pentru că toți corporatiștii se duc să mănânce acolo. Sunt dăți când e coadă mare la McDonald’s sunt dăți când nu e nimeni deși sunt 4 infokiosk-uri.

Astă vară s-a deschis Taco Bell și în Timișoara, iar în primele luni era coadă pe 4 rânduri pentru că cei mici de gimnaziu și liceu erau singurii clienți. Am tot zis că o să cobor și eu să mănânc însă nu am ajuns până acum. E prea departe față de biroul meu de la etajul 5 😀

Aici plata se face tot la pult pentru că dimensiunea Taco Bell din clădirea UBC 1 nu este mare și nu cred că se merită, însă pe viitor sunt sigur că vor apărea infokiosk-uri și aici.

La fel se va întâmpla și la Taco Bell Băneasa, după ce lumea se va obișnui cu noul mod de a comanda produsele lor, vor avea mai multe infokiosk-uri și nu vor mai trebui să aștepte atât…

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!