Citeam la nwradu că s-a dus în Taco Bell Băneasa să își cumpere some taco’s și a trebuit să aștepte la infokiosk. Pentru a comanda trebuia să aștepte mai multe minute în timp ce angajata care prelua comenzi înainte, îi aștepta doar pe cei care comandau și alegeau plata cash.

Aceste infokiosk-uri au fost implementate cu succes de McDonald’s iar acum nimeni nu mai comentează. La fel a fost și la mine când am fost la cel proaspăt deschis de pe Gheorghe Lazăr și a trebuit să comand de la infokiosk. A fost o tipă care stătea lângă tine și îți explica cum să alegi și cum să finalizezi comanda.

A doua oară când am fost (era ceva circ peste drum și copiii s-au dus să vadă elefanții și maimuțele) noi bărbații ne-am oprit la McDonald’s și am luat câte un Big Mac cu Cola. 6 tap-uri și bonul ieșea, plata se făcea în maxim 5 secunde cu cardul.

De fiecare dată la Food court în Iulius Mall la ora 12 este nebunie pentru că toți corporatiștii se duc să mănânce acolo. Sunt dăți când e coadă mare la McDonald’s sunt dăți când nu e nimeni deși sunt 4 infokiosk-uri.

Astă vară s-a deschis Taco Bell și în Timișoara, iar în primele luni era coadă pe 4 rânduri pentru că cei mici de gimnaziu și liceu erau singurii clienți. Am tot zis că o să cobor și eu să mănânc însă nu am ajuns până acum. E prea departe față de biroul meu de la etajul 5 😀

Aici plata se face tot la pult pentru că dimensiunea Taco Bell din clădirea UBC 1 nu este mare și nu cred că se merită, însă pe viitor sunt sigur că vor apărea infokiosk-uri și aici.

La fel se va întâmpla și la Taco Bell Băneasa, după ce lumea se va obișnui cu noul mod de a comanda produsele lor, vor avea mai multe infokiosk-uri și nu vor mai trebui să aștepte atât…


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu