A fost un an excelent pentru cei de la eMAG, au făcut vânzări record, s-au lăudat cu revoluția prețurilor de black friday 2016, iar acum vor scoate la lichidare toate stocurile existente în depozitele lor.

Cel mai probabil se vor axa pe gama de laptopuri, mobile, electrocasnice, dar și alte articole. Este important ca produsele pe care le urmăriți să le adăugați în favorite, pentru a vă fi ușor mâine dimineață să le adăugați în coș și să finalizați comanda.

Reducerile vor fi valabile timp de 3 zile, 17 – 19 ianuarie 2017 și sunt cel mai probabil în limita stocului.

Puteți accesa oferta online aici!

revoluția prețurilor

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Prosteala pe fata pt cei creduli ! De ce ? Simplu : au avut grija sa creasca preturile dupa marea vanzare de sarbatori,asa ca pretul cu reducere de acum este identic cu cel de sarbatori,poate chiar mai mare. Succes ,Oare ?

  • @ddrakko Le-au crescut chiar de la începerea anului cu 10-15%. Pe lângă ei distribuitorii la fel, laptopuri sau it&c. În loc să le scadă și să lichideze stocurile, le-au crescut și tot o să le vândă. 🙂

  • Asa este din pacate,nu stiu cand romanii nostrii vor invata lectia asta a reducerilor… salutari si bafta in activitate

  • Mulțumesc asemenea 🙂
    Eu am tot spus și o repet: aștepți, urmărești și apoi cumperi.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu