În această seară așteptând să mi se aprobe un comision pentru niște balerini, observ că a trecut în status anulat. De obicei (de multe ori) am trimis mailuri către ei pentru explicații sau motive absurde de respingere comision fără detalii, iar de fiecare dată am primit același răspuns sec.

După atâtea insistențe și request-uri observ, în mod plăcut că s-a implementat și opțiunea „motiv„, astfel încât știi cu certitudine ce s-a întâmplat cu comisionul tău atunci când nu se finalizează comanda. Nu erau foarte mult de spus, gen nelivrat, neplătit, comandă anulată s.a. motive simple, dar trebuiau să existe în locul variantei actuale „comision respins”.

motiv-anulare-profitshare

Mulțumesc Profitshare.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Opțiunea este de ceva timp, de prin noimebrie parca. Doar ca nu toate magazinele o folosesc.

 • Tot ce e posibil @marius eu acum am observat. La ultima anulare din 29.11 nu apare nimic, e doar respins 🙂

 • pai da, am observat si eu ca profitshare functioneaza putin aiurea, ilogic… adica tie iti acorda comisionul inainte sa se incaseze banii… ar fi mai simplu daca ar acorda comisionul dupa ce incaseaza banii, nu imediat dupa achizitie… pot sa fie multe chestii care sa duca la anularea comisioanelor printre care si nerdiciarea coletelor.

 • @alex-ciocan de unde știi tu că ți se acordă comisionul la plasarea comenzii?
  Mie nici o dată nu mi-a aprobat un comision în cateva ore. Motiv pentru care revenim la: nelivrat, neachitat, deteriorat, respins colet, etc.
  Dacă totul decurge bine și banii ajung în cont, sistemul automat ți-l aprobă.

  Eu doar mă bucur acum că știu de ce este anulat, nu doar comision respins.

 • pai am facut un cont de profitshare, am cumparat de pe linkul facut de mine prin profitshare si am vazut cand primesti comisionul. azi cumperi si in cateva ore primesti comisionul. nu stiu la altii, probabil depinde si ce cumperi. eu nu am cumparat niciodata cu cardul, doar ramburs, si mereu comisionul a venit inainte sa am produsul in mana.

 • @alex-ciocan comisionul ți-l dă automat în momentul comenzii, dar banii fizic, aprobarea lui vine abia după câteva zile, o săptămână, două în funcție de cât de repede ajung banii.

  Aici găsești o poză cu momentul comenzii și data aprobării.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu