Dacă ați accesat în ultima lună iSay.ro ați observat apariția unor reclame AdSense (cei care nu aveți activat AdBlock pe Safari, Chrome sau Firefox), motiv pentru care vă recomand să adăugați domeniul *.isay.ro la whitelist, pentru a putea avea un conținut relevant pentru related content.

Related content

Atunci când citiți un articol, după butoanele de share avem navigarea către un articol anterior/următor, apoi date despre mine, iar sub o să găsiți 8 articole recomandate în funcție de conținutul articolului pe care l-ați citit. Acesta este recomandat de Google, iar pentru a putea accesa acele articole trebuie să adăugați domeniul *.isay.ro în lista de website-uri sigure ale AdBlock.

Această opțiune este disponibilă și pentru mobil, iar dacă nu aveți vreo aplicație care să blocheze conținutul Google, atunci puteți da click pe orice articol recomandat.

Nu vă cer să dați click-uri pe reclamele din exterior, vreau doar să vă spun că nu o să fiți deranjați de reclame dacă alegeți să nu blocați site-ul, nu voi avea pop-up-uri sau în footer/header cu X.

Ce înseamnă Adsense sau Profitshare?

Păi în primul rând înseamnă un mic ajutor pentru mine, pentru produsele pe care vi le recomand sau vi le recomandă Google prin reclamele sale. Voi nu plătiți nimic în plus, însă mă ajută pe mine. Cum?

Simplu, un site are nevoie de un domeniu care costă bani, iar de anul acesta au introdus și taxa de mentenanță anuală. Ca să poți folosi un domeniu ai nevoie de un hosting (vă recomand Hostway) prețurile încep de la câțiva euro și trec și de 100€/lună atunci când ai foarte mulți vizitatori. Însă până acolo, mai am o pâine de mâncat, dar nu sunt departe.

Cu Adsense cochetez de vreo 4 ani, însă fără nici un rezultat până în martie anul acesta când m-am hotărât să aplic din nou, după vreo 1-2 ani de când nu am mai aplicat. Știu, suntem în România iar costul per click e foarte mic, adevărat, dar este! Am fost acceptat, și am început să ofer reclame către voi. Unele produse văd că atrag clickuri chiar dacă cineva cumpără sau nu de acolo acel produs. Adsense, în funcție de vizualizările pe care le ai (expunerea) și click-urile înregistrate îți oferă câțiva cenți care se pot transforma în câțiva euro dacă reclamele sunt afișate și nu blocate.

Acei bani, merg în taxa de mentenanță și în hosting dar și în viitoarele premii pe care le voi oferi. Prima licență Bitdefender s-a dat. Pentru mai multe detalii mă poți urmări pe Feedly sau fii atent când vezi articole care au în titlu cuvântul „Concurs” 

Mulțumesc celor care au cumpărat produse recomandate de pe eMAG sau alte site-uri afiliate, mulțumesc celor care vor cumpăra și mulțumesc celor care vor dezactiva AdBlock pe iSay.ro. Nu instalez și nu voi instala pluginuri de detecție pentru AdBlock, ci vă las pe voi să decideți dacă o faceți sau nu.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu