Dupa cum stiti canalele celor de la Discovery Network au fost scoase din grila de programe a celor de la RDS. Astfel pe internet au aparut tot felul de speculatii si de petitii cum ca ceea ce a facut RCS&RDS este gresit. Astfel, presedintele Discovery Networks a lansat o scrisoare catre presa prin care scrie ca cei de la RCS&RDS au scos abuziv canalele lor din grila.

Iata ca vine si raspunsul celor de la RCS&RDS, la care le dau si dreptate:

Scrisoarea deschisa a domnului Mark Hollinger, presedintele Discovey Networks International, ne surprinde prin contradictia dintre grija deosebita pentru soarta telespectatorilor, exprimata in acest mesaj si pozitia din timpul negocierilor, cand principala preocupare a reprezentantilor Discovery era mentinerea unor tarife si a unor venituri garantate cat mai mari.

Pentru a elimina suspiciunea de ipocrizie a acestui dublu limbaj, lansam public indemnul nostru adresat Discovery Networks de a crea un pachet separat care sa contina toate programele Discovery si care sa poata fi achizitionat de catre abonatii interesati, la un pret stabilit chiar de catre Discovery Networks. Astfel, ingrijorarea domnului Hollinger ca telespectatorii vor plati ”preturi mari, pentru servicii pe care nu si le doresc” nu va mai avea temei.

Ne exprimam speranta ca toti fanii Discovery, semnatari ai petitiei sau nu, vor reusi sa ii convinga pe reprezentantii Discovery Networks sa aceepte acest demers si astfel sa le permita cat mai curand vizionarea canalelor dorite si totodata, ca domnul Hollinger nu va ignora solutia propusa, refuzandu-le telespectatorilor accesul la emisiunile promovate in scrisoare.

Pentru doritorii de „aceste” canale, sfatul meu este sa luati legatura cu Mark Hollinger.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu