Dupa cum spune si titlul RDS, titularul de contract si utilizatorul, experienta mea cu cei de la RDS inca de la inceputuri v-o detaliez mai jos.

Dupa 3 ani de zile de utilizare a internetului pot spune ca in zona Aradului din Timisoara, am avut maxim 3 sesizari si acestea erau deja stiute si se lucra la remediere. Stiu o sa ziceti vai da la mine pica, da la mine nu mere, da la mine fulgera, da la mine a functionat.

De anul trecut am modificat abonamentul adaugand si cablul TV digital primind un decodor HD Humax cu care sa pot vedea HD la televizorul meu nou (Smart TV).

V-am spus povestea mea iar astazi am sa va spun continuarea.

In data de 14 octombrie mi-am facut comanda la internetul Fiberlink 1000Mbps, iar astazi o doamna de la caseria din Mall, m-a sunat sa imi spuna ca pot sa merg sa semnez actul aditional de modificare al abonamentului. Problema era alta, nu eram titularul de contract. Raspunsul a fost „trebuie sa vina titularul”. E cea mai tampita situatie posibila si mai enervanta de asemenea (stiu de cand lucram la Orange si le spuneam si eu la fel clientiilor). Anul trecut cand am vrut sa fac cesiunea (da, schimbarea de titular) nu am putut pentru ca NU SE SCHIMBA DOAR NUMELE CI SI OFERTA. Cum?! Trec de pe X pe Y restul ramane la fel. La RDS NU este asa, iar ca sa il pot avea pe numele meu trebuia sa duc telefonul mobil, decodorul dar si stick-ul de internet, sa le inchida, iar apoi sa astept 1-2-3 luni dupa alte dispozitive.

Intreb, dar nu pot sa vi le aduc, le reziliati si apoi mi le dati inapoi pe numele meu? Raspuns, NU! Normal pachet de nervi, un drum pana la sat, am luat titularul, venit la mall, stat 1 ora la caserie, semnat, luat decodoare si plecat.

De putin timp va spun ca noi utilizatorii, avem o alternativa legala ca sa putem face modificari pe contractul unui alt titular. Stiu, trebuie sa mergi la notar, dai banu, legalizezi si apoi te duci la RDS si lasi procura, NU! De astazi puteti merge impreuna cu titularul de contract dati buletinele completati o procura cum ca titularul va imputerniceste sa faceti orice modificare, sesizare, incetare la contractul respectiv. Done.

Am semnat actele de trecere la 1000Mbps, mi-am facut comanda de SmartDTV CI+ sunt cel mai fericit. Ramane doar sa se faca si modificariel ca sa pot fi 100% fericit.

Screen Shot 2013-10-27 at 15.16.43

Daca esti in aceeasi situatie ca si mine, du-te cu titularul si trece-te ca si imputernicit la acel contract, iar oricand doresti tu poti face modificari in contractul tau cu cei de la RDS.


Ofertă portare Digi Mobil, 50% reducere în primele 10 luni

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu