Razer este cunoscută ca cel mai bun producător de accesorii pentru gameing, și aici trebuie să amintim, mouse, pad și căști. Am jucat mult Counter-Strike și încă mai joc, joc pe care l-am început încă de la versiunea 1.0. Recunosc, neavând un sistem performant pentru CS:GO, am rămas la CS 1.6 normal de pe Steam.

Când eram add!cted aveam nevoie de un pad de pânză curat și un mouse care „să nu sară”, iar MX310 se găsea pe atunci în Clud 3D din Timișoara. Pentru că un gamer se respectă, mi-am cumpărat un Logitech MX500 care îl purtam cu mine oriunde mergeam, chiar și prin cămine.

Când s-a stricat, am trecut pe seria nouă, numită Logitech G500, mouse pe care și acum îl am acasă și îl folosesc atunci când mă joc pe MacBook, în rest rămân la Magic Mouse.

Pe vremea respectivă aveam 2 prieteni în cămin, care și-au făcut rost de Razer Deathadder Elite (adus din SUA că la noi nu se găseau, nici la „băieți”) și jucau CS cu el și dădeau numa sf-uri. M-am jucat și eu de multe ori, însă era mult prea fin clickul și mă făcea să îmi pierd concentrarea sau în meciuri el îl mai ridicam și îl mai puneam jos, trăgea singur 😀

Între timp cei de la Razer au evoluat destul de mult, nu știu ce mega-mouși au acum și ce fac, însă vă pot spune că am experimentat un Razer Naga pe CS este genial. Repet, și aici clickurile sunt la fel de fine, însă șoarecul a fost configurat și special făcut pentru cei care joacă/jucau WOW.

razer phone

Ieri, într-o conferință de preță compania Razer a anunțat lansarea primului lor smartphone, pe o piață deja saturată de telefoane, simple, complexe, chinezării sau premium așa cum sunt cele de la Apple.

Stau și mă gândesc, de ce?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu