Raquelle Diva

Doar din videochat. Se numește Raquelle Diva, are Audi, silicoane, duckface, arată  bine și e frumușică. Acesta este succesul a tot mai multe tinere care intră în lumea videochatului.

Ascultați materialul celor de la Digi24:

dacă videoclipul embed nu merge. Folosiți link-ul din via Digi24.

Proștii care plătesc sunt americani, canadieni, australieni, etc. Cât de distrus să fi să îi dai cardul tău, actele tale la o necunoscută. Pentru că este un trend iar acest fenomen i-a amploare, în toată România se deschid probabil zeci de video-chaturi.

Trebuie să ai grijă unde mergi, ce faci, cum faci și dacă o să fii plătită, nu?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Stiu ca sumele acestea par inventate, insa ele se obtin daca esti foarte implicata, muncesti cel putin 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si mai ai in spate si un studio de videochat profesionsit, care sa te promoveze la greu. Cu siguranta, nu ramane ea cu toti banii astia, ii imparte cu studioul respectiv, insa banii sunt cat se poate de reali la modelele cu experienta.

  • Da, asa este. Castigurile par impresionante, insa ele devin normale in momentul in care modelul respectiv este motivat in fiecare zi, isi respecta membrii fideli si alege un program organizat, astfel incat la finalul unei saptamani sa poata trage linie si sa spuna ca a lucrat undeva pe la sase-opt ore/zi.

    Cat despre Raquelle Diva, chiar e frumoasa.

  • Numele pe care il alegi in aceasta industrie este foarte important, practic te reprezinta. Felicitari pentru succesul pe care il are in domeniu.

  • In alte conditii si mai ales domenii de munca, cred ca ar trebui sa muncim destul d emult pentru a avea asemenea castigrui, asa ca felicitari, cu siguranta este o persoana pasionata de munca ei, indiferent de parerile celor din jur.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu