Știați că s-a schimbat legea în caz de accident? Nici eu! Rămâi fără permis dacă nu anunți accidentul la poliție, chiar și dacă vorbim de unul minor fără victime.

Deci ăștia schimbă legile după bunul plac, pe lângă acestea își bat joc de noi în cel mai nasol hal posibil. Acum spuneau la știri că legea s-a schimbat, iar dacă ai un accident, indiferent de gravitatea lui trebuie anunțat la 112, astfel rămâi fără permis și tu și cel în cauză.

CIcă dacă tu aflii mai târziu de 24h din momentul accidentului, pentru că ești plecat din țară, din localitate, etc, poți anunța și nu se întâmplă nimic. Bă mă lași?! TOȚI or să zică că au fost la bunici în Italia.

Dacă nu anunți tu, e posibil să anunțe celălalt, adică cel vinovat, iar atunci tu păgubitul să rămâi fără carnet pentru că nu ai anunțat evenimentul.

Legea veche spunea că atunci când nu există victime, și se merge pe cale amiabilă, nu mai este nevoie de intervenția poliției! Acum, probabil că mai marii coc niște polițe RCA diferite și atunci au nevoie de statisticile celor care sună la poliție să raporteze accidentele.

nu anunți accidentul

Sunt abonat la Info Trafic Timișoara (un grup pe facebook) și văd zilnic oameni care își găsesc mașinile lovite, iar cei care o fac pleacă fără nici cea mai mică remușcare. Aștept ziua când tot orașul va fi monitorizat LIVE, prin camere video, astfel încât să nu mai existe probleme. Ai greșit plătești, ai încercat să fentezi „sistemul” plătești dublu sau triplu.

Adică?

S-au rezolvat multe cazuri pe grup, în care unul din vecini, om, persoană cu spirit civic au trecut atunci prin zonă și a văzut fapta, au înregistrat sau au lăsat numărul de înmatricule în geamul celui păgubit. Cei care nu fac asta, le-aș suspenda permisul de conducere și le-aș da amenzi usturătoare, ca data viitoare când zgârie sau face un accident să știe să raporteze!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG