După scandalul monstru în care viețile unor oameni nevinovați au fost curmate de atacul terorist asupra avionului de linie, începe să scoată la iveală tot mai multe informații prin care vedem că lucrurile în lumea asta, unde totul se bazează pe putere, nu sunt așa cum ar trebui să fie.

Adică, armonie, datorii la bănci și toată lumea să fie fericită.

Foto: cotidianul.ro
Foto: cotidianul.ro

Americanii spionează pe toată lumea, Merkel face la fel, francezii fac la fel, iar acum după „măsurile drastice” pe care le va suporta Putin împreună cu Rusia de la Nato și ai săi proști (nu o să pățească nimic, ASCULTAȚI CE VĂ SPUN), vedem că totul era deja de mult pregătit, mulți spioni ruși erau puși să afle tot felul de lucruri sau informații despre mai marii statelor din uniune.

Publicatia franceza povesteste cazul unui barbat care incerca sa obtina informatii intime legate de un apropiat al lui Francois Hollande, strangand informatii despre viata sa privata, prietenii sai, cercurile sociale. Se prezenta ca fiind diplomat, atasat la ambasada Rusiei in Franta. In realitate, colonelul Iliusin lucra pentru GRU, serviciul secret al armatei Ruse. Misiunea sa era implantarea unei ‘cartite’ in centrul puterii franceze. (sursă)

Concluzie

În momentul de față, Rusia este o putere mare, de care noi europenii dar și restul se tem. Dacă stăm să ne gândim bine, o alianță cu China, Coreea pentru Rusia ar însemna conducerea lumii, care în viziunea mea, până în 2030 se va întâmpla.

Oricum în acest moment cu toții trăim pe un tărâm minat, gata oricând să explodeze.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu