AirBNB lege in romania

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, liberalul Constantin-Daniel Cadariu vrea să interzică împreună cu PSD închirierea apartamentelor și caselor prin AirBNB, Booking sau alte platforme online. Acesta este ministru în Guvernul Ciucă din 25 noiembrie 2021, până acum nu a mai auzit nimeni de el.

Nu este suficient că avem niște condiții precare, hoteluri vechi cu prețuri enorme, trebuie să trăim după cum vor unii sau alții. Când cei din vest folosesc tot mai mult astfel de servicii, noi, adică nu noi ci proștii care ne conduc sub minunata „prietenie” cu afaceri în domeniu își dau legi pentru ei și prietenii lor.

Ceea ce zice Oana mai jos, e că mii de români își vor pierde o sursă de venit pentru că nu vor mai putea folosi AirBNB sau Booking pentru a închiria un apartament, ba mai mult nu va mai exista concurență în domeniul turismului și va trebui să mergem să ne cazăm în te miri ce văgăune cu servicii de câcat. Aici mai este o problemă, fiscalizarea acestor servicii pentru că unii plătesc taxe, alții nu. Aici ar trebui să își îndrepte atenția pentru a găsi un sistem simplu pentru toată lumea din care atât statul cât și cei care folosesc aceste servicii să beneficieze împreună.

Stau și mă gândesc, oare cât de împuțiti puteți fi, mă?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Asta e știre din septembrie 2019, proiectul de lege propus atunci de Guvern, fiind adoptat tacit la vremea respectivă la nivelul Senatului.
    Just google it! Văd că nu pot pune link-uri.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu