Sunt deja ani de zile de când Apple lucrează la Project Titan pentru a da viață la prima lor mașină autonomă. Avem deja noi patente pentru senzorii din scaune, trapă dar și o posibilă colaborare cu Tesla.

senzorii din scauneApple a investit foarte mulți bani în propriul lor proiect privind prima mașină Apple. Anul acesta mai multe desene, proiecte au fost distribuite de un angajat care a fost concediat însă nimic concret până la acest moment.

Sunt foarte multe patente înregistrate de Apple în diferite zone sau țări, însă cele din US sunt acoperite de diverse publicații. Ultimele înregistrate sunt senzorii din scaune cu feedkback sau haptic feedback și trapa care după caz se poate închide/deschide singură în funcție de condițiile meteo de afară sau cine știe ce alte opțiuni vor îngloba inginerii.

Se zvonește că dorința de retragere de pe bursă a Tesla de către Elon Musk ar fi o strânsă legătură cu Apple în viitoare proiecte sub mediul privat unde se poate aduce multe contribuții din partea angajațiilor competenți fără a fi stresați de un consiliu țintit doar pe bani.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu