Precomenzile pentru noul MacBook Air M2 2022 vor începe vineri pe 08 iulie 2022, iar producătorii de laptopuri cu Windows și procesoare Intel se tem de faptul că acesta va avea vânzări extraordinare, iar laptopurile lor nu vor mai avea trecere.

Producătorii de laptopuri cu Windows sunt îngrijorați de impactul ce îl va avea noul MacBook Air M2 2022 asupra vânzărilor

Datorită prețului de 1000-1500$ a unui MacBook Air M2 va distruge piața de laptopuri high-end ale unor producători, aceștia fiind îngrijorați de faptul că chipurile Apple Silicon sunt mai bune în materie de perfromanțe, energie consumată dar și mai fiabile.

În 2020 Apple a anunțat că va face tranziția către propriile SoC Apple Silicon renunțând astfel la tot ceea ce va însemna Intel după 2 ani de zile. Așa cum spuneam și atunci Apple va deschide o latură a tehnologie unde va avea un avans considerabil față de orice alt competitor, iar produsele lor nu vor avea concurent și ușor ușor lumea va trece pe MacBook, Mac mini, iMac sau Mac Studio.

MacBook Air M2

Încet, încet toată lumea va alege simplitatea, calitatea și performanțele atunci când vrea să își cumpere un laptop, iar cele de la Apple sunt cu mult peste cele existente pe piață cu windows și intel. Și acum vă întreb pe voi, ce părere aveți?

Sursă: macrurmors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Foarte bine! Concurența este excelentă! Și-așa Intel se lăsase pe o ureche de ani de zile de când upgrade-urile sunt minore de la an la an. Întâi i-a „deranjat” AMD, acum îi scutură și Apple

    Dacă se rezolvă și partea cu disponibilitatea jocurilor, trec și eu pe Mac

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu