Oferta săptămânii

Într-un nou thread pe reddit, mai mulți utilizatori se plâng că au probleme cu instalarea noului firmware pe monitoarele Studio Display. Acestea nu pot fi actualizate la ultima versiune care rezolvă problemele cu camera plus alte îmbunătățiri.

Apple Mac Studio probleme Firmware macOS 12.3.1 (1)

În articolul precendent vă spuneam că Miles tipul de la 9to5mac recomandă să nu vă achiziționați în acest moment varianta de Mac Studio cu M1 Ultra din cauza sistemului de operare macOS Monterey care nu este optimizat pentru diferența dintre M1 Max și Ultra.

O rezolvare temporară este conectarea monitorului Studio Display la un alt Mac/MacBook după un restart complet. El funcționează normal, însă nu poate fi actualizat chiar dacă îl conectezi la un alt device.

În curând Apple va scoate un nou update pentru Studio Display care să rezolve problema.

Sursă: macrumors.com

#update 11.04.2022 – se pare căci problema a fost cauzată de semnarea penultimei versiuni de iOS 15.4. Pentru că Studio Display folosește un chip A13 lansat pe iPhone 11, acesta a fost blocat automat de Apple.

As it turns out, the root of the problem was Apple itself. On Friday, Apple stopped signing iOS 15.4 after it released iOS 15.4.1 on March 30. When Apple stops signing a version of an operating system, it becomes unavailable and devices can’t install it. Since the Studio Display basically has the guts of an iPhone 11, it couldn’t properly install version 15.4—and 15.4.1 isn’t available for Studio Display.

As of Sunday night, Apple had fixed the issue by allowing 15.4 to be signed again.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu