Pe lângă problema cu instalarea noului macOS Big Sur apar și primele probleme legate de conexiunea Bluetooth pentru anumiți utilizatori de M1. Este normal să se întâmple asta mai ales că vorbim de un nou chip, un nou sistem, iar M1 este primul din această serie.Mac mini este primul din serie care conform celor de pe forumurile Reddit are probleme cu conexiunea bluetooth, anumite dispozitive nu sunt recunoscute, funcționează intermitent sau își pierd conexiunea.

În acest moment nu se știe dacă este o problemă hardware sau software cert este faptul că unul dintre utilizatori a primit alt Mac mini după ce a fost trimis în service, iar altul și-a putut conecta mouseul Logitech doar printr-un dongle nu prin bluetooth-ul încorporat.

One user reported identical issues after receiving a replacement unit from Apple, while another user was able to successfully connect their Logitech accessory using the included Unifying Receiver Bluetooth dongle. However, there’s still no consensus on whether it’s a software problem or something more deep-seated.

Din păcate probleme cu bluetooth sunt vechi pentru Apple, iar până în acest moment nu au reușit să le rezolve. Se pare că problema persistă și pentru produsele Magic Keyboard sau Magic Mouse, deci tiind să cred că este o problemă hardware cu chip-ul bluetooth și interacțiunea cu noul M1.

vezi prețurile pentru noua serie Mac cu M1

Nici un utilizator de pe reddit nu a mentionat faptul că MacBook Pro sau Air cu M1 au această problemă, fiind impactat doar Mac mini.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu