andra cere 10000 euro

În sfârșit ați aflat și voi că Andra cere 10000 euro pentru un concert fie el și de 40 minute sau mai mult. Scandalul de la Târgu Mureș unde Andra a susținut un concert de conlinde, onorariul a fost de 47.000 lei cu toate taxele incluse.

Adică contractul a fost semnat de firma condusă de Măruță, de unde la sfârșitul anului pe baza sumelor încasate să plătesc taxele la stat, asta dacă nu fac șmecherii și totul e pe bune. Suntem români nu, încercăm să furăm cât putem, nu-i așa? Nu furăm statul, ci ne furăm pe noi.

Useristului care a postat pe facebook contractul cu această sumă s-a bucurat enorm că a făcut public această sumă fabuloasă, deși Măruță și Andra au cerut să nu fie publică suma. Bă oameni buni, acest contract a fost plătit din bani publici, deci el trebuie să existe pe site-ul primăriei, pe seap și să FIE PUBLIC, PUNCT!

Andra a susținut un concert caritabil la Ateneul Român, iar mai sus aveți videoclipul cu toate colindele cântate. Desigur, cu o floare nu se face primăvară, însă este de lăudat că a făcut acest lucru. Restul? Au rămas ca marmotele la televizor cu emisiunile lor de câcat, cu cocalari și invitați plini de ciment (scuze fard), cu silicoane, cu prostii și dume obosite.

Aici problema este alta, Andra și-a construit reputația după vocea ei, adică una excepțională, iar acest lucru se vede în tariful cerut pentru un concert, și mi se pare normal să dai o sumă de bani pentru a avea un public. Dacă Primăria Târgu Mureș l-ar fi adus pe Dani Mocanu, că tot e în treding pe youtube, ar fi adunat tot atâta lume la cei 2-3000 euro pe care i-ar fi primit? NU! Așa că vrei spectacol plătești, vrei o mașină bună plătești, vrei o masă bună te duci la restaurant, plus multe alte exemple.

Problema este acolo unde se sifonează bani cu firme de apartament care primesc bani dar nu mai fac lucrări, sunt firme de partid, ale lu unu sau altu, etc. Acolo să se verifice achizițiile din seap.

Ca și o paranteză, în august de Sărbătoarea Costeștiului a cântat ghiciți cine? Andra, iar suma zvonită este de 12000 euro, iar Costeștiul a fost plin!

Îi doresc succes Andrei în tot ceea ce face!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG