asistent vocal în română

Cu o cifră destul de impresionantă pentru un brand românesc, Allview sau Visual Fan, a închis anul 2016 cu 110 angajați și 68 milioane de € cifră de afaceri și 7.7 milioane de € profit. Excelent aș putea spune, bravo! Recent au lansat primul asistent vocal în română sub numele Avi.

Piața asistentelor personale este în plină creștere, însă românii suferă pentru că cei existenți nu oferă suport în limba română și nu știu engleză și nu funcționează așa cum trebe. Iată că Allview lansează Avi pentru toate terminalele din seria Allview X4.

„AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am început anul trecut cu un proiect pilot ambițios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicația se dezvoltă etapizat și am ajuns în momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 Soul”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

asistent vocal în română

Sunt curios cum va interacționa cu utilizatorul, cât de repede răspunde la comenzile date. Desigur, el învață pe măsură ce îl folosești, devine mai personal pentru că îți învață obiceiurile, iar în viitoarele update-uri vor avea probabil tot mai multe funcții.

Ce știe să facă acum Avi?

  • să îți seteze un reminder;
  • listă de priorități;
  • listă de cumpărături (mișto pentru cei ca mine care nu țin minte și urăsc bilețelele);
  • ești informat atunci când cineva din contactele tale are data de naștere setată te atenționează și poate trimite mesaje personalizate sau le poți crea atunci;

Terminale compatibile cu Avi


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco