Vineri m-am dat cu Uber, din aplicație la pachet cu un card Revolut. Primele impresii nu sunt așa cum mă așteptam, dar să le luăm pe rând.

Am fost la București pentru petrecerea de Crăciun a companiei, iar ca să ajung la aeroport a trebuit să luăm un taxi sau un Uber. Pe UberX cursa costa 38 lei, pe Taxify între 22-28 lei doar că aici timpul de așteptare era mai mare de peste 10 minute pe când la Uber era de 5 minute.

Ne-am hotărât să mergem cu Uber și am vrut să dau comandă. Surpriză, în aplicație cursa costa 51 lei. Say what?! Ați colegi au făcut și ei comandă în aplicație și a crescut tariful. Am mai stat puțin, am închis aplicația și am redeschis-o, cursa s-a redus la 38. Am făcut comandă 7 minute și a venit cam în 10-13 minute un Passat.

Cald, tipul ok, am povestit și ne-am îndreptat către aeroport. Mașina stătea să se înece și la plecarea de pe loc și în mers, avea aproape toate becurile aprinse în bord, de la motor la bujii, etc. Pe ratingul șoferului am găsit aproape 12.000 de curse într-un an de când face Uber.

Suma finală este puțin mai mare pentru că a intrat în parcarea aeroportului și m-a taxat cu 2.5 lei în plus.

Vineri dimineața am înrolat în aplicație cardul Revolut, motiv pentru care Uber trebuia să îl verifice. Suma cursei mi-a fost retrasă de două ori, urmând ca apoi în următoarele zile să îmi fie restituită. După câteva ore banii mi-au fost înapoiați.

Ajuns la București, m-am întâlnit cu un prieten de la care am luat Apple Watch Seria 4, Gold, 44mm (pe eMAG doar negru și silver sunt disponibile) care btw (este senzație) și am stat puțin la povești. Apoi, am plecat împreună cu un Uber către locația party-ului. Surpriză, un Logan vechi, troncănea din toate toate bieletele și bucșele, dar am ajuns safe.

Și acum întrebarea mea, cum astfel de mașini intră în Uber și nu sunt verificate? Parcă era un sistem riguros, cu mașină nu mai veche de 10 ani și altele sau nu se mai ține cont? Așa, îmi cumpăr o coajă și mă apuc de Uber.

Mă așteptam la altceva!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu