Este prima dată în 12 ani de când mă duc la Kaufland, să nu mai găsesc nici un cărucior disponibil. Îți dai seama că mă aștepta înăuntru la legume și fructe?

Kaufland căruciorAbsolut, horror!

Știți ce am făcut? Am început să vânez oameni care se duc către mașină cu căruciorul ca să le dau 50 de bani și să mi-l dea mie. Se uitau boschetarii la mine ca la felul 3, credeau că am venit să le fac concurență.

La legume și fructe, totul era întors, banane nu mai erau, merele la 1.99 lei/kg zici că le dădeau ăștia de pomană, mai că se băteau moșii și babele. INCREDIBIL!

Morcovii, ceapa, cartofii (câțiva stricați rămași) erau deja temelite după ce „s-au bătut” pe banane și mere.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Dupa poza pare a fi Kaufland de pe Gheorghe Lazar. Fix in diagonala fata de el erau Penny si Carrefour … cel putin alimentele de baza (banane sau ceapa) sigur le aveau si ei. M-as fi dus acolo in loc sa ma agit sa culeg resturile altora.

    In alta ordine de idei … iti dai seama ca subiectul asta este de cel mai ingust interes personal, si cat atit? Numa’ zic 🙂

    • @alex exact, e vorba de magazinul de pe Ghe. Lazăr. Eram cu mașina, nu mă car 30 minute ca să caut un loc de parcare, nu îmi place Penny/Profi/Carrefour iar pentru 10 banane nu se merita să îmi pierd timpul. Singura chestie care m-a adus la Kaufland au fost pulpele întregi de la Fragedo pentru David, în rest totul îmi cumpăr de la Lidl. Se deschide Lidl în Ghiroda lângă mine, deci nu o să mai am probleme cu moșii și babele.
      Mi-am cumpărat bananele de la magazinul din sat (Ghiroda). E doar o părere personală 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu