A fost cea mai jalnică de când urmăresc eu aceste prezentări, adică de 3 ani de zile. Faptul că am așteptat cu sufletul la gură, aceste schimbări, eram țintit către ceva mișto, ceva ce o „să rupă gura târgului” cum se spune, dar nu a fost așa.

Poate că, de anul acesta și chinejii sau uitat la confeință, poate că nu s-au pregătit pentru un număr așa de mare de vizualizări, mai ales că s-a scăpat și o usă către utilizatorii de windows prin care puteau să vadă conferința deși nu dețineau un sistem Mac sau un iPhone, iPad.

Calitatea video a fost îndoielnică, probleme de sunet de la început cu tanti care traducea în chineză tot ce vorbea Tim, a fost pe atât de comică, pe atât de enervantă după 1 minut.

Din punctul meu de vedere, conferința de aseară, nu a fost deloc așa cum mă așteptam. Am renunțat să mai scriu, am renunțat să mă agit și am apucat doar să mă bucur de clipele din streaming care apăreau și dispăreau, când la un produs când la altul.

i0n1ca_2014-Sep-10

Acest post, are rol de a îmi descărca sufletul și de a vă spune ce m-a deranjat, așa că vă rog să nu îl luați în seamnă că poate la anul va altfel.

Sper că Androiții sunt fericiți!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu