Citeam articolul lui Emil, iar în secțiunea de comentarii am observat că Xiaomi face produse de calitate premium la preț modic atât pentru China cât și pentru Europa.

premium la preț modic
Captură foto din secțiunea de comentarii

Deja mă gândeam cum aș putea să îmi cumpăr o Tesla cu motor de Logan 1.5dCi. După ce te sui în Logan și te îndrăgostești de plasticele de slabă calitate, te sui în Tesla și apoi zici că e scumpă, cam așa este și va fi orice discuție între un utilizator de Android și altul de iOS.

Xiaomi Products / foto

Știrea este despre Xiaomi care (din motive financiare evidente) a separat definitiv MIUI între piața din China și restul lumii. Adică, dacă luai un telefon Xiaomi din China puteai pune un ROM din Europa sau invers. De acum nu o să mai poți.

Au început cu reclame, iar asta denotă faptul că mult și prost nu aduce nici un beneficiu pe termen lung, ba chiar mai mult, riști să investești totul și să nu scoți aproape nimic.

Am folosit Mi Band 2 care este o brățară excelentă, am avut o cameră IP, vreau să mai cumpăr produse de la ei, însă tu ca și individ nu poți să vii să îmi spui că sunt produse premium la prețuri modice.  De aici și plăcerea oamenilor utilizatori de Android să spună că iPhone este scump.

Aveți perfectă dreptate, chiar este scump și nu este pentru voi pentru că nu este în targetul vostru.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu