Vârful de gamă după iPhone 8 și cel mai așteptat model este iPhone X. Ce preț, unde putem face precomandă dar și disponibilitatea iPhone X în România, toate în acest articol.

iPhone X a fost prezentat pe 12 septembrie, fiind vârful de gamă pentru seria iPhone, marcând astfel 10 ani de când a fost lansat primul telefon iPhone.

Precomandă, preț și disponibilitate iPhone X

 Magazin online
iPhone X
64GB256GB
emag - logo15399 lei6199 lei
 Orange - logoDoar iPhone 8
 QuickMobile - logo5299 lei  6099 lei
 evomag - logo 6299 lei 7199 lei

Detalii

Toate detaliile despre noul iPhone X le puteți găsi aici. Magazinele online vor lansa campanii de precomenzi pentru iPhone X chiar de acum, ele nefiind valabile decât după 25.octombrie, atunci când Apple va oferi aceste produse spre vânzare. România nu se află în primul val, urmând ca pe mijlocul lunii noiembrie sau chiar sfârșitul lunii să le avem disponibile și în România.

eMAG evoMAG QuickMobile Orange

Oricum o să fie Black Friday 2017, o altă perioadă interesantă de reduceri la toți retailerii. Unii vor avea campanii încă de la începutul lunii noiembrie, așa cum s-a întâmplat și anul trecut de Black Friday.

Face ID, ecran super Retina și un procesor A11 pentru AR

Printre beneficiile noului iPhone X, enumerăm Face ID (sistem inteligent de recunoaștere facială și deblocare a dispozitivului), ecran super Retina (culori mai vii, rezoluție mai mare) dar și un chip A11 Bionic (cu ajutorul căruia putem experimenta Realitatea Augmentată având o putere de procesare cu peste 40% față de un MacBook).

iPhone X va fi disponibil în România din luna noiembrie, iar la precomandă putem să îl rezervăm la eMAG, QuickMobile sau evoMAG.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu