În cadrul evenimentului de aseară, compania Google și-a prezentat ultimele două terminale Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL, marcând astfel vârful de gamă. Cele două terminale vor concura cu iPhone 8 și iPhone X, iar fanii Android se pare că vor marca o zi importantă în calendar datorită scorului mare obținut pentru camera foto, 98 din 100 destat de DxOMark.

Precomandă Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL

   vezi pret si disponibilitate

Google Pixel 2

Avem un ecran de 5 inch ( 1080 x 1920 px), cu o carcasă IP67 din aluminiu, funcție Edge Sense (adică strângi telefonul în palmă și pornește Google Assistant), cameră foto spate de 12 mpx cu scor de 98 de puncte, cu 4 mai multe decât Note8 și iPhone 8, față de 8 mpx. Avem un ecran AMOLED, 16 milioane de culori, un procesor Snapdragon 835, octa-core, 4GB ram și 64GB spațiu de stocare, susținute de o baterie Li-Ion 2700mAh.

   vezi preț și capacitate

Google Pixel 2 XL

Ecran de 6 inch ( 1440 x 2880 px), cu o carcasă IP67 din aluminiu, funcție Edge Sense, cameră foto spate de 12.2 mpx, față de 8 mpx. Avem un ecran P-OLED, 16 milioane de culori, un procesor Snapdragon 835, octa-core, 4GB ram și 64GB/128GB spațiu de stocare, susținute de o baterie Li-Ion 3520mAh.

Trebuie menționat faptul că ambele terminale Pixel 2 au renunțat la slotul jack, după 1 an de zile de la acest pas făcut de Apple, odată cu iPhone 7. Viitorul o să fie în AirPods sau Buds așa cum le numește Google.

   vezi preț și capacitate

Căști Wireless Google Pixel Buds

Asemănătoare cu AirPods, căștile Wireless Google Pixel Buds sunt legate între ele printr-un cablu și au o autonomie de 5 ore. Acestea beneficiază și de o carcasă de depozitare, care le încarcă oferindu-le o autonomie de 24 ore.  În cât timp se face încărcarea?

Google a pus accent pe Assistant, oferind suport live pentru traducere sau poți apăsa pe ele și să ceri informații sau să faci anumite acțiuni. Deschide/închide, pornește/oprește… etc.

Difuzoare Home Mini și Home Max

Home Mini este o boxă mini, neportabilă datorită portului microUSB necesar alimentării, cu un difuzor de 40 mm.

Home Max este o boxă mai mare, neportabilă, alimentată printr-un cablu USB-C, cu două difuzoare de 114 mm și două tweetere de 18 mm.

Ambele au microfon încorporat, o suprafață tactilă putând fi controlate foarte ușor. Poți folosi Assistant, poți folosi vocea pentru diverse acțiuni. Mini costă 49$ iar Max costă 399$.

Google Clips

Clips este o cameră foto și video de mici dimensiuni, portabilă și ușor de utilizat. Cu ajutorul ei putem surprinde momente unice, fie prin casă, fie afară. Se poziționează undeva și se conectează la wifi. Găsiți voi utilitatea, momentan eu nu pot. Prețul este de 249$, exorbitant de scump, are wifi-direct, unghi de 130 grade, 15fps și 3 ore baterie.

Preț și disponibilitate Pixel 2 și Pixel 2 XL

   vezi pret si disponibilitate


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu