De dimineață într-o postare a lui Liviu pe grupul Apple România am aflat că Altex are reducere la un portofel Apple în culoarea Saddle Brown. Dacă aveau și o lavetă Apple din microfibră o cumpăram tot de la ei, dar e stoc 0, defapt nici nu apare pe site.

iPhone 13 Pro Max Sierra Blue cu portofel Apple Saddle Brown

Am dat comandă, aștept să vină în 1-3 zile conform mailului de confirmare a comenzii, asta în cazul în care nu anulează comanda cei de la Altex pentru preț greșit. O astfel de husă costă 250 lei, iar ei au pus-o la vânzare cu 96 lei (discount 70%).

Dacă vreți să cumpărați și voi aveți link aici cu produsul pe altex. Vă țin la curent dacă ajunge, dacă este originală și dacă funcționează în Find My Items. La 100 lei aveți transport GRATUIT, cumpărați încă un produs cu valoare mică, nu faceți ca mine să dați 20 lei pe transport 🙂

#update: produsul nu mai poate fi cumpărat online doar cu rezervare în magazin unde mai există stoc.

Pentru că vroiam și o lavetă Apple din microfibră, știți voi iCârpa de șters dispozitivele Apple, am tot verificat pe eMAG în ideea în care mai scade prețul. Au avut-o în stoc până azi la prețul de 170 lei. Pe orice alte magazine prețul este de 118 lei – 125 lei, așa că am dat comandă de lavetă Apple pe noumax.

noumax.ro → 118 lei

emag.ro → 170 lei

Restul magazinelor mari nu o au pe stoc sau afișată pe site. Căutând pe google după noumax am dat peste un magazin online https://noumax.hype.ro/ unde apare logo-ul lor, dar pe un alt domeniu hype.ro și nu știu dacă acest magazin este legitim, fiind scris și în engleză și în română. O să sun luni la noumax să mă interesez.


Se pare că sunt mai multe promoții pe Altex:

Husă Apple iPhone 12 Mini64 lei 

Husa iPhone 12 mini 64 lei

Husă Apple iPhone SE 238 lei

husa iPhone SE 2 38 lei

Husă Apple MagSafe iPhone 12 mini78 lei

husa MagSafe iPhone 12 mini 78 lei

Husă Apple de piele pentru iPhone 11 Pro Max121 lei 

husa piele Apple iPhone 11 Pro Max 121 lei

Husă Apple MagSafe pentru iPhone 12 mini142 lei

husa Apple MagSafe pentru iPhone 12 mini 142 lei


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu