Dacă ești unul din acei dobitoci care circulă cu farurile stinse, Waze a introdus o notificare cu mesajul „Pornește luminile de întâlnire” tocmai pentru a ajuta proștii să nu uite că au un buton de sucit după ce pornesc mașina. Valabil și pentru ratații care merg doar cu proiectoarele de ceață aprinse!

Art 44, alin (2): În circulația pe autostrăzi, pe drumurile expres și cele naționale europene (E) conducătorii de autovehicule sunt obligați sa folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire.

De recomandat ar fi, și punerea centurii, semnalizarea atunci când se schimba banda de mers, iar la sfârșit neaparat să verifici și să NU ÎȚI LAȘI COPILUL ÎN MAȘINĂ! Waze a introdus și o astfel de notificare „Child safe”.

luminile de întâlnire

Comunitatea Waze din România este una destul de mare, iar pentru că am deja vreo 4 ani de zile de când folosesc aplicația Waze, mi-am făcut cont pe forum, am început să editez hărți și vreau să spun că mă simt mândru că pot face asta. Apreciez munca celor din spate care nu se vede, pentru că tu doar ai nevoie de o stradă și un număr.

Sunt Knight Wazer, am 92.991 puncte și rank 8338 pe România. Mă găsești după userul i0n1ca.

 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu