Waze urmează să lanseze un update pentru aplicația sa, în care utilizatori care au o mașină electrică vor putea alege diverse stații de încărcare atunci când pleacă la drum sau își planifică unul.

Pleacă la drum cu mașina electrică folosind Waze și alege stații de încărcare atunci când planifici un drum

În versiunea actuală 4.92 putem selecta tipul vehiculului ca electric în loc de privat, însă nu se întâmplă nimic. Avem posibilitatea să căutăm cu funcția search diverse stații de încărcare după cum se poate vedea în poza de mai sus creată de mine. Următorul update al aplicației va include informații detaliate despre punctele de încărcare disponibile pe traseul ales.

Odată cu această nouă opțiune datele despre stațiile de încărcare a mașiniilor electrice vor fi actualizate de către utilizatori în cazul în care una din ele este defectă și nu funcționează, iar Waze nu te va mai direcționa către ea. Totodată se vor introduce în aplicație toate stațiile de încărcare existente în România, iar utilizatorii vor avea de unde alege în funcție de tipul de încărcare disponibil pe mașina lor electrică.

Planificarea unei călătorii cu o mașină electrică se va face foarte ușor, mai ales că utilizatorii își vor putea selecta modelul de autovehicul și tipul de încărcare, iar aplicația Waze le oferă sugestii bazate pe aceste informații.

Sursă: connect.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu