PlayStation VR2
PlayStation VR2 Controllers
PlayStation VR2 View

În cursul zilei de ieri pe blogul oficial PlayStation a fost dezvăluit noul design al PlayStation VR2 care include casca pentru realitatea virtuală precum și cele două controlere wireless.

PlayStation VR2 este construit după modelul consolei PS5 și a accesorilor sale păstrând aceleași culori de alb și negru. Controlere cât și casca VR2 au fost supuse mai multor teste de ergonomie și fiabilitate. Fiind utilizate pe perioade mai lungi de timp trebuie să fie ușoare și să se potrivească pe capul oricărui utilizator, din acest motiv avem două zone moi în partea din față și în partea din spate, iar cu ajutorul unei rotițe putem seta casca VR într-o poziție confortabilă în funcție de dimeansiunea capului nostru.

Cele două lentile din interior pot fi ajustate de către utilizator pentru ca imaginea să fie cât mai clară și mai apropiată de realitate. Avem integrate și motorașe pentru feedback, chiar și un sistem de ventilare pentru a asigura circularea aerului împreună cu un design minimalist. Tot conținutul grafic pentru PSVR2 va fi în format 4K HDR.

Nu se știe momentan când vor fi lansate publicului, ce preț, însă cred că vor avea aceeași soartă ca și consola PS5 care după atâtea luni de la lansare încă este de negăsit prin magazine.

Sursă: blog.playstation.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu